The Hangar at Kenmore Town Square – Jacob Kentner – Exercise 101

The Hanger at Kenmore is a 4,600 square foot structure with a 26,000 square foot courtyard. The community center was designed to be a gathering place for the local community for having a cup of coffee to club meetings. The structure was part of a deigning challenge set by the state to construct a building with using 70% less CO2 emissions then the average construction usage. The construction exceeded that amount by using 79% less than the average. This article interested me because I am originally from the metro Seattle area, I very much enjoy the open airy concepts that a lot of Washington architects are using.

Link to article:

Comments (0)

Submit a comment... (Minimum 25 characters)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.